Serie Søndagsmagasinet

11:45

Dette afsnit

Copenhagen Science City - i verdensklasse

10/02/2017

En ny vidensby til i alt 7 milliarder kroner skyder i disse år op i København.

Copenhagen Science City er navnet på et ambitiøst projekt, som Professionshøjskolen Metropol, Rigshospitalet og Københavns Universitet er gået sammen om at udvikle. Målet er at gøre København til førende inden for sundheds- og naturvidenskab.

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å