Serie
Søndagsmagasinet

Copenhagen Jazz Festival 2017

I år er det internationale navne som Herbie Hancock, Erykah Badu, Cory Henry og Eliane Elias, som topper programmet. Men med 130 scener og over 1300 koncerter vil der i de ti dage, som festivalen kører, også være rig mulighed for at se de danske jazzstjerner i aktion. Søndagsmagasinet har været med jazztrommeslager Emil De Waal i øvelokalet og fulgt forberedelserne op til en af Europas allerstørste jazzbegivenheder.
7/8/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk