Serie Søndagsmagasinet

13:29

Dette afsnit

Containerne kommer: Studieby af stål

Københavns første containerlandsby for studerende skyder op på Refshaleøen. For de to mænd bag er det kulminationen på tre års forberedelser.

164 studerende får adresse i containere på Refshaleøen, når Københavns nye, midlertidige studieby snart står færdig. Mændene bag, Frederik Busck og Michael Plesner, vil bygge i alt 2000 containerboliger i hovedstadsområdet. De billige, flytbare lejligheder skal afhjælpe den store mangel på studieboliger.

28/10/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å