Serie Søndagsmagasinet

14:57

Dette afsnit

Cirkus Arli – en familiehistorie

Næste år kan Cirkus Arli fejre 50 års jubilæum. Og det er mere end 50 års familiecirkus. Det er også en cirkusfamilie, som i alle årene har formået at holde sammen. For længst med tredje generation dybt involveret i det lille cirkus

Allerede da nu afdøde Søren Arli overbeviste sin hustru Lotte om, at de skulle starte et cirkus, kom sønnen Martin med i projektet. Og siden blev Arli-familien udvidet med Martins hustru, Bettina, og deres søn Alexander. Sammen med resten af cirkustruppen udfylder de tre generationer nu hver deres plads i Cirkus Arli, hvor ingen er mere værd end andre. For alle funktioner er lige vigtige, hvis de skal have en forestilling op at stå.

30/05/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å