Serie Søndagsmagasinet

12:15

Dette afsnit

Christianshavn fylder 400 år

Gamle sømænd, brune værtshuse, dyre lejligheder og lystigt liv langs kanalerne. Christianshavn er som en lille, spraglet landsby midt i København. I år fylder den historiske bydel 400.

Christianshavn er en bydel med sin helt egen, særlige atmosfære. Her emmer af historie og masser af gode fortællinger. I anledning af Christianshavns 400-års jubilæum har fotograf Pernille Kaalund udgivet en bog, der i billeder tegner et portræt af den historiske bydel og dens beboere.

19/08/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å