Serie Søndagsmagasinet

15:15

Dette afsnit

Cannabis mod smerter

Kitt Wulff har haft store smerter i de seneste 20 år af sit liv. Nu forsøger hun at slippe af med smerterne ved hjælp af cannabisolie. På Rigshospitalet har man siden 2019 tilbudt behandling med den omdiskuterede plante, for der er stor efterspørgsel på cannabis til medicinsk brug i hovedstadsområdet. Se om Kitt får sit ønske om et smertefrit liv opfyldt i dagens søndags Magasin

14/06/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å