Serie
Søndagsmagasinet

Brøndbys skyline på skrump

Det er et lille stykke danmarkshistorie, som forsvinder, når fem af Brøndby Strands ikoniske højhuse snart skal rives ned. Højhusene har siden 70’erne stået som et vartegn for området og et symbol på den byudvikling, der skete på Vestegnen i 60’erne og 70’erne. Men nu er det slut. Husene er forurenet med det sundsskadelige PCB, og beboerne må forlade deres hjem. Inger Finne bor på 11. etage i et næsten mennesketomt højhus og venter bare på at blive genhuset.
25/3/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Der er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver det der optager folk i lokalområdet og det der skaber debat. Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk