Serie Søndagsmagasinet

15:01

Dette afsnit

Brøndbys skyline på skrump

Brøndbys skyline bliver snart en hel del fattigere. Fem af de 12 højhuse i Brøndby Strand Parken har alvorlige PCB-problemer og skal jævnes med jorden. Beboerne i 320 lejligheder er tvunget til at forlade deres hjem, hvor mange har boet i årtier.

Det er et lille stykke danmarkshistorie, som forsvinder, når fem af Brøndby Strands ikoniske højhuse snart skal rives ned. Højhusene har siden 70’erne stået som et vartegn for området og et symbol på den byudvikling, der skete på Vestegnen i 60’erne og 70’erne. Men nu er det slut. Husene er forurenet med det sundsskadelige PCB, og beboerne må forlade deres hjem. Inger Finne bor på 11. etage i et næsten mennesketomt højhus og venter bare på at blive genhuset.

25/03/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å