Serie Søndagsmagasinet

14:59

Dette afsnit

Broen

I år er det 20 år siden Øresundsbron blev indviet. Det skete under stor festivitas med deltagelse af regenter og statsministre fra Danmark og Sverige, som broen forbinder. Søndagsmagasinet har taget turen over Øresundsbron i både fortid og nutid. Rejst tilbage til dengang Folketinget under højlydte protester fra både borgere og borgmestre vedtog, at der skulle bygges en bro. Og været med under selve byggeriet af den 16 kilometer lange Øresundsforbindelse, som har budt på alt fra masser af fejl til masser af fester.

31/05/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å