Serie Søndagsmagasinet

14:33

Dette afsnit

BørneBuddies hjælper børn med svær sygdom

BørneBuddies er et tilbud til raske børn og unge, som trænger til et frirum, fordi sygdom eller død fylder i deres hverdag. For nylig vandt BørneBuddies fællesskabsprisen.

Siljes mor har haft kræft. Nu får hun og familien hjælp af en børnebuddy. Mød Silje og hendes voksne ven Line i denne udgave af Søndagsmagasinet

15/09/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å