Serie Søndagsmagasinet

14:42

Dette afsnit

Borgmesteren og balancen

31-årige Simon Aggesen er ny borgmester på Frederiksberg. Og så er han den yngste af alle borgmestre i de 34 kommuner i Lorryland. Nu skal han forsøge at finde sin plads i borgmesterstolen.

En af opgaverne for Simon Aggesen bliver at skabe fundamentet for, at 110 års konservativt borgmesterstyre på Frederiksberg kan fortsætte efter næste kommunalvalg. Simon Aggesen er ikke bare ny borgmester. Han ved også godt, at der er meget, han i kraft af sin unge alder aldrig har prøvet på egen krop. Derfor bruger han en del energi på at møde og lytte til de mennesker, han er borgmester for. Også dem han ikke nødvendigvis deler holdninger med.

16/06/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å