Serie Søndagsmagasinet

12:53

Dette afsnit

BLOX - Københavns nye havnevartegn

BLOX er navnet på Københavns nyeste kæmpebyggeri, et kommende centrum for arkitektur og design.

En samling enorme kasser har rejst sig på kajkanten mellem Langebro og Den Sorte Diamant. BLOX har været 11 år om turen fra tegnebræt til virkelighed og er undervejs blevet kritiseret fra flere sider. Men nu står den der, den kommende dynamo for dansk arkitektur. Kom med indenfor!

21/10/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å