Serie Søndagsmagasinet

13:27

Dette afsnit

Asylcenter i Esbønderup

Da Esbønderup voksede med 25 procent. Hvad sker der i et lille landsbysamfund, når hele verden pludselig flytter ind 50 meter nede ad gaden?

I februar åbnede et asylcenter i Esbønderup i Nordsjælland, og fra den ene uge til den anden voksede indbyggertallet i den lille landsby med 25 procent. Søndagsmagasinet har besøgt byen otte måneder senere for at se, hvilken betydning asylcentret har haft.

24/10/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Alle serier A-Å