Serie Søndagsmagasinet

12:11

Dette afsnit

Alis bageri i Mjølnerparken

Brødrene Ali driver Bageri i Mjølnerparken på Nørrebro i København, og de har en barsk historie med i bagagen.

Den ser ikke ud af meget, facaden her midt i Mjølnerparken på Nørrebro. Men her gemmer sig lidt af en succeshistorie. Brødrene Ali arbejder i døgndrift på at servere dampene eksotiske retter til deres gæster og lave friske fladbrød til Københavns utallige shawarma-barer. Men bag den bragende succes gemmer der sig en barsk historie.

22/04/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å