Serie Søndagsmagasinet

12:05

Dette afsnit

90 pct. af Metrocityringen udgravet

Det største byggeri i København i 400 år nærmer sig en afgørende milepæl.

Forleden brød tunnelboremaskinen Tria igennem muren til den kommende metrostation på Rådhuspladsen. Dermed mangler kun strækningen fra Rådhuspladsen til Hovedbanegården samt stykket mellem Trianglen og Øster Søgade, før hele metrocityringen er gravet ud, og byggeriet går ind i en ny fase. Kom med chefarkitekten og tunnelchefen en tur ned i dybet under København.

11/12/2016

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Alle serier A-Å