Serie Søndagsmagasinet

13:07

Dette afsnit

8.000 nye borgere flytter til "NærHeden"

Kan man sælge boligdrømme på en gammel industrigrund i Hedehusene? Ejendomsmæglere, by-udviklere og borgmesteren krydser fingre.

Meget er på spil. For at skabe en ny bydel, er der nødt til at være nogle, der vil bo i den, og der skal gøres en ekstra indsats, hvis de store visioner for den nye bydel skal blive en realitet. Vil du se endnu mere om NærHeden? Se hele serien her: https://www.tv2lorry.dk/naerheden-8000-flytter-ind/naerheden-8000-flytter-ind-12?autoplay=1#player

04/12/2017

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å