Serie Søndagsmagasinet

15:08

Dette afsnit

5. klasse rykker på plejehjem (1:2)

To 5. klasser fra Endrupskolen i Fredensborg rykkede i to uger undervisningen til et plejehjem. For eleverne blev det en lære for livet om, hvad det vil sige at blive gammel, være dement og ikke længere være i stand til at kunne klare sig selv.

På Benediktehjemmet i Fredensborg er langt hovedparten af de 56 beboere demente, og for centerleder Peter Schultz er det vigtigt at være med til at nedbryde tabuer om ældre, demens og plejehjem. Derfor sagde han ja til at lade 44 børn i 11-årsalderen flytte undervisningen til Benediktehjemmet i to uger. Det blev en øjenåbner for både børnene, lærerne og personalet, for snart opstod der situationer og relationer mellem børnene og de gamle, som ingen af dem havde forudset

03/11/2019

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å