Serie Søndagsmagasinet

17:57

Dette afsnit

2018 - Året der gik i Lorryland

Gamle oste, gode ideer og rørende fortællinger – 2018 havde det meste og tåler et gensyn. Vi ser tilbage på året, der gik, i Lorryland.

Husker du heltene fra byggepladsen, der med en kran reddede deres kollega ned fra en bygning i flammer? Eller de 20 år gamle oste fra Kirke Såby, som var lidt for stærk kost for fødevarekontrollen? Hvis ikke, skal du se med her – og hvis du husker det, skal du se med alligevel. For 2018, som vi tager et gensyn med, var et år fyldt med store øjeblikke i Lorryland.

30/12/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å