Serie Søndagsmagasinet

14:09

Dette afsnit

100 procent kærlighed til katte

Uanset om de er vilde eller tamme... Hans Olsen fra Køge har dedikeret hele sit liv til katte

For Hans Olsen er der kun en måde at gøre tingene på; nemlig 100 procent. Engang var det computerprogrammering, der fyldte hans liv. Men den passion måtte vige pladsen for kattene, som han bruger al sin tid på. Og det både sommer og vinter. Og på alle tidspunkter af døgnet.

18/03/2018

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.

Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.

Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.

Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk

Afsnit

Alle serier A-Å