Voldsom brand i Solrød Strand er påsat - 12 campingvogne ødelagt

Branden resulterede i ti meter høje flammer, men ingen personer kom til skade.

I alt 12 campingvogne blev ødelagt ved en brand i Østsjællands Camping Center sent torsdag aften. Foto: Foto: Local Eyes

Sent torsdag aften udbrød der brand i en lang række campingvogne hos Østsjællands Camping Center på Jersie Strandvej i Solrød Strand.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi til TV 2 Lorry.

Læs også Flere bilbrande i nat i Københavnsområdet

- Klokken 22.05 får vi en melding om, at der er brand inde på området, og der viser sig at være op til ti meter høje flammer, siger Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi.

I alt syv campingvogne er udbrændt, mens yderligere fem har fået brandskader. Der er ikke sket nogle personskader i forbindelse med branden, oplyser politiet.

Fredag middag oplyser politiet, at overvågningsvideoer viser en person antænde en campingvogn. Politiet arbejder derfor ud fra, at branden er påsat.

- Er der nogen, som har set noget mistænkligt, hvad end det måtte være, hører vi gerne fra de vidner, siger Martin Bjerregaard fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Tre personer evakueret

Østsjællands Camping Center er en forhandler og ikke en campingplads.

I forbindelse med flammerne opstod der dog en kraftig røgudvikling, som drev ind over et par naboer til campingcentereret.

- Det resulterede i, at tre personer blev midlertidigt evakueret. Samtidig blev en strækning på 300-400 meter af Jersie Strandvej trafikalt afspærret, siger Martin Bjerregaard

Ejerne af Østsjællands Camping Center er informerede og blev også tilkaldt torsdag aften, da meldingen om branden indløb.

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

  Foto: Local Eyes

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik