To mænd bortvist fra privatfest: Nu søger politiet vidner i sagen

En ubuden gæst endte med at overfalde en ung mand på 17, da han ikke var velkommen til privatfest på en adresse i Solrød. Midt- og Vestsjællands Politi beder om hjælp i sagen.

En privatfest i Solrød gik natten til lørdag over gevind, da to mænd forsøgte at komme ind, selvom de ikke havde en invitation.

De to ubudne gæster blev afvist, og to festdeltagere løb efter dem for at jage dem væk.

Det endte med, at en af festdeltagerne - en 17-årig mand - blev overfaldet bagfra med skub, så han måtte i asfalten. Her fik han gentagende spark i hovedet. 

Faktisk så mange, at han kortvarigt mistede bevidstheden. Volden fortsatte, indtil den 17-åriges kammerat kom ham til undsætning.

Det fremgår af døgnrapporten fra Midt- og Vestsjællands Politi.

"Efterfølgende blev den 17-årige undersøgt på skadestuen og blevet indlagt til observation. Han havde fået diverse tandskader og kvæstelser i hovedet som følge af volden, som den ene af de to uønskede gæster mistænkes for", skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport. 

Signalementer 

Den 17-årige, som måtte forbi skadestuen, var ellers stoppet op undervejs i jagten på at drive de to ubudne gæster væk, da han blev skubbet i jorden bagfra.

Nu beder Midt- og Vestsjællands Politi offentligheden om hjælp til at identificere de to personer, hvoraf den ene er mistænkt.

Signalement af de uvelkomne gæster


Overfaldet fandt sted natten til lørdag den 6. august mellem klokken 00:45-01:00. Politiet vil gerne i kontakt med personer, der måtte have set de to unge mænd i området, eller som måske har bemærket overfaldet. 

Kontakt politiet på telefonnummer 114 med oplysninger i sagen.