Flere Lotto-vindere efterlyses: Tocifret milliongevinst ligger og venter i Solrød

Danske Spil efterlyser flere heldige Lotto-spillere. Blandt andet en spiller fra Solrød, der har vundet 13 millioner kroner i weekenden.

Det kan godt være, at det trækker op til regn og gråvejr i den kommende uge. Men så man jo altid rejse sydpå, hvor solen fortsat skinner.

Det er i hvert fald en oplagt mulighed for en borger i Solrød, der spillede Lotto lørdag aften.

Her var der i alt 13 millioner kroner i puljen, som kunne vindes, hvis man ramte de syv magiske tal. 

Og det lykkedes altså for den heldige vinder fra Solrød, som dermed kan gå på sommerferie med 13.000.000 skattefri kroner på bankkontoen, oplyser Danske Spil i en pressemeddelelse.

Men festen stopper ikke her.

Frederiksberggenser vinder flere millioner 

Vanen tro skulle der også findes to vindere af Millionærgarantien. Hver uge trækkes der nemlig lod om to gange én million kroner blandt alle spillede rækker.

Begge vindere af aftenens to faste millioner spillede med fra danskespil.dk, dog fra to vidt forskellige dele af det danske kongerige. For mens den ene heldige vinder spillede med fra Lemvig, kommer den anden heldige vinder fra Torshavn på Færøerne.

Lørdagens tre vindere er dog ikke weekendens første. 

Fredag aften kunne Danske Spil nemlig også sende en delt andenpræmiegevinst afsted til en spiller fra Frederiksberg.

Den heldige vinder havde satset på en fysisk kupon hos Min Købmand på Godthåbsvej og den udløste, udover andenpræmien også en gevinst for 1+2 rigtige, og dermed kan den nyklækkede vinder se frem til at få 3.451.095 kroner at forsøde tilværelsen med.

Efterlyser alle vinderne

Danske Spil oplyser, at de ikke har talt med vinderne endnu, så noget kunne tyde på, at vinderene ikke har tjekket deres kupon. 

Den højeste Lotto-gevinst blev vundet i 2008, hvor en heldig spiller fra København vandt 38,5 millioner kroner.

Den højeste danske Eurojackpot-gevinst blev vundet i 2015, hvor en heldig spiller fra Helsingør vandt 315 millioner kroner.

Lørdagens vindertal er: 3, 6, 7, 18, 19, 23, 26. Tillægstallet er: 34 

Den heldige vinder fra Solrød spillede lørdags-Lotto via sit PLUS-abonnement.