Voldsomt hærværk ødelægger fodboldbane

En hærværksmand har kørt rundt på fodboldbanen ved Solrød Gl. Skole i bil og har forårsaget skader for op i mod 50.000 kroner.

En hærværksmand har kørt med et motorkøretøj på fodboldbanen ved Solrød Gl. Skole og har forårsaget skader for op i mod 50.000 kroner. Foto: Solrød Kommune

Hvis man går med en drøm i maven om at køre markræs, så bør man nok flytte på landet og købe sig en mark.

I hvert bør man som minimum lade være med at slippe sin indre Mika Häkkinen eller Colin McRae løs på en fodboldbane.

Men det er der alligevel en person, der har valgt at gøre i Solrød.

Det oplyser kommunen i en pressemeddelelse.

En køretur på fodboldbanen ved Solrød Gl. Skole har nemlig resulteret i en ødelagt grønsvær og lange udsigter til fodboldkampe.

Læs også Unge skaber utryghed i butikscenter

- Ødelæggelserne er voldsomme. Der har kørt et motorkøretøj, som formentlig har været en firehjulstrækker, og har lavet dybe sport på hele banen, fortæller Kim Hansen, der er teknisk servicemedarbejder på de grønne områder i Solrød Kommune.

Det er desværre langt fra første gang, en fodboldbane i Solrød er ødelagt på grund af kørsel på banen. Desværre er det også en bekostelig affære at reparere. 50.000 kroner kommer det som minimum til at koste. Desuden kommer der nu til at gå lang tid, før banen igen kan anvendes.

- Det er en virkelig ærgerlig situation, siger Kim Hansen og fortsætter:

- Denne gang prøver vi at udbedre skaderne selv. Banen er så våd på grund af den lange periode med fugtigt vejr, så vi håber på, at med et par dages hårdt arbejde med en håndtromle og en grab, så kan banen blive ok igen.

Solrød Kommune har anmeldt episoden til politiet, og på kommunen håber man på, at borgerne vil være med til at holde lidt øje med boldbanerne i fremtiden. 

Læs også Vandt mio. og sagde op: Nu gider børnene ikke opfylde hans drøm

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik