Vær med til at udforme den nye del af Solrød Idrætscenter

Solrød Byråd har afsat 24 millioner kroner til nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. Borgerne kan komme med idéer til, hvad pengene skal bruges på.

Skatepark, springgrav eller en helt ny hal? 

Det er blot eksempler på de forslag, man kan stille, når Solrød Kommune inviterer borgerne indenfor til første workshop om de nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. 

Under sidste års budgetforhandlinger besluttede Solrød Byråd nemlig at afsætte 24 millioner kroner til nye faciliteter ved Solrød Idrætscenter. Til gengæld ville politikerne lade det være op til borgerne selv at beslutte, hvad der er brug for.

Alle idéer skal høres 

Workshoppen er dermed startskuddet på et spændende projekt, hvor borgerne får lov at spille en hovedrolle. På denne aften skal idéerne og ønskerne kastes op i luften, de skal flyde, fylde og høres hver og én.

Indledningsvis vil projektets rådgivere, Elkiær og Ebbeskov Arkitekter, vise eksempler på forskellige idrætsfaciliteter og give ideer til, hvordan idrætsfaciliteter kan se ud, hvilke arkitektoniske kneb man kan tage i brug, og hvordan ønsker kan kombineres og lokaler optimeres.

Alle er velkomne

Uanset om man bor i området, bruger Solrød Idrætscenter nu eller gerne vil i fremtiden, så er man velkommen til at deltage. Sagt på en anden måde, så er døren åben for alle kommunens borgere. Det eneste krav er, at man møder op med engagement, viljelyst og gode idéer.

Hvis man tilmelder sig via NemTilmeld.dk, sørger kommunen for, at der er kaffe, kage og plads nok til alle.

Det er helt gratis at deltage, og tilmelding foregår via dette link: https://solkultur.nemtilmeld.dk/324/

Fakta

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Kultur

fangekoret

playVideo: Tidligere indsatte overrasker Louise efter 25 år bag tremmer

Lysfestival5

playJesper er lysets mester – også udlandet har fået øje på ham

Dragør lodstårn

Over 100 år gammelt vartegn i fare for at rådne op

De Ukendte Danmarksmestre - Morten Junge Olsen - Petanque

playDanmarksmestre i petanque er bedste venner og sigter efter VM

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere