Unge skaber utryghed i butikscenter

Solrød Center vil øge trygheden, efter at en gruppe unge har lavet ballade. Centret er i dialog med politiet, kommunen og et vagtfirma.

00:37

Besøgende i Solrød Center har oplevet utryghed, så nu kommer der øget overvågning

Der har den seneste tid været nogle borgere, som har oplevet utryghed i Solrød Centeret på grund af nogle unge menneskers opførsel.

Denne utryghed tages meget seriøst, skriver Solrød Center på deres Facebook-side.

Solrød Centerforening har afholdt møde med Politi, SSP og GPS-security, og ifølge centret er der fuld fokus på problemstillingen.

Politiet tager Solrød Centerforenings bekymringer meget alvorligt og kan på nuværende tidspunkt bekræfte, at der ikke er tale om banderelateret kriminalitet.

Læs også Solrød Center fanger en tyv om dagen

Politiet undersøger sagen

Derimod er der tale om en gruppe utilpasset unge, som ikke er fra Solrød Strand af.

- Vi ønsker Solrød Center skal være et trygt sted at handle og opholde sig, derfor har vi stor fokus på netop denne sag og har et godt tæt samarbejde med alle de involverede partnere, skriver Solrød Center i pressemeddelelsen.

Der vil blive en øget overvågning i Solrød Center og politiet arbejder tæt sammen med SSP Solrød og Solrød Centerforening i forsøget på, at højne borgernes tryghed i Solrød Centeret.

- Vi er i gang med at undersøge problemet nærmere, hvorfor man vil kunne møde mere politi i området. Hvis man har oplysninger til sagen eller ser noget, så tip os via politi app'en eller ring 114, siger politikommissær Anders Nyholm fra Lokal Forebyggelse Øst.

TV 2 Lorry har forsøgt at indhente yderligere oplysninger i sagen. Men det er ikke lykkedes at komme i kontakt med Solrød Center.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik