Skæv bilist snuppet ved McDonald's to gange i nat - nu ryger bilen

En 22-årig mand fik i nat beslaglagt sin bil af politiet, efter at han flere gange forinden var blevet taget i at køre rundt, mens han var narkopåvirket.

En 22-årig mand fra Solrød Strand måtte natten til torsdag vinke farvel til sin bil, efter at han gentagne gange forinden var blevet taget af politiet i at køre narkopåvirket i bil.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politis døgnrapport foretog en politipatrulje torsdag aften klokken 23.45 en rutinemæssig kontrol af en personbil på Motelvej ved Karlstrup nær Solrød.

Bag rattet sad den 22-årig mand. Det viste sig, at han var påvirket af hash, og han blev derfor sigtet og anholdt, da han skulle have udtaget en blodprøve.

Den unge, hashpåvirkede bilist blev standset her på Motelvej i Karlslunde. Om han havde stillet sulten på den nærliggende McDonald's nævner poltiets døgnrapport intet om.
Den unge, hashpåvirkede bilist blev standset her på Motelvej i Karlslunde. Om han havde stillet sulten på den nærliggende McDonald's nævner poltiets døgnrapport intet om.
Foto: Google maps - Street View

Med i bilen var desuden tre jævnaldrende mænd, der også kunne mistænkes for at have røget hash. De blev derfor visiteret, og politiet fandt i den forbindelse 14,3 gram hash på en 23-årig mand fra Solrød, som blev sigtet efter loven om euforiserende stoffer.

Den 22-årige, der blev sigtet for narkokørsel, blev løsladt, efter han havde fået taget blodprøven. 

Der gik dog ikke lang tid, før han igen kom på afveje.

Tredje gang røg bilen

Klokken 00.58 traf samme politipatrulje den samme bil i området, hvor den 22-årige nu igen var bag rattet.

Politiet gentog derfor proceduren, så manden blev sigtet, anholdt og fik udtaget endnu en blodprøve, der skal vise om han var påvirket af narkotika.

Han blev herefter løsladt, men denne gang beslaglade politiets hans bil. Den 22-årige havde nemlig også en tidligere sag om narkokørsel fra 2017, så da han blev taget igen var det tredje narkokørsel inden for tre år, og så har politiet mulighed for at tage bilen.

Retten vil senere tage stilling til om bilen skal konfiskeres.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Knivstikkeri Nørrebro

24-årig stukket ned i København

Fartkontrol

Bilist snuppet med 175 km/t på landevej

Brand på nørrebrogade

Slikbutik i flammer: Politi undersøger sammenhæng med brand i rockerborg

Lastbil sløret

Kvinde førte politiet på sporet af drønulovlig lastbil – nu får hun ros

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere