Ramper på Køge Bugt Motorvejen ved Roskildevej spærres i to nætter

Køge Bugt Motorvejen i Solrød kommune skal renoveres - og det starter allerede i aften.

Her bliver trafikken ramt, når vejarbejdet på Køge Bugt Motorvejen starter de næste to dage. Foto: Google Maps / TV 2 Lorry

Vejdirektoratet skal lægge det sidste slidlag på ramperne og broen ved Roskildevej og Cordozavej over Køge Bugt Motorvejen.

Arbejdet gennemføres som aften og natarbejde. Derfor vil ramperne og broen være spærret for trafik de næste to nætter.

I aften begynder arbejdet klokken 21 og varer til klokken 5 i morgen tidlig. I det tidsrum vil afkørsel 31a Solrød S være spærret i retning mod København.

Arbejdet begynder igen klokken 21.00 onsdag og varer til klokken 5.00 tidligt torsdag morgen. I den periode vil hele rampeanlægget i begge retninger ved afkørsel 31a Solrød S være spærret.

Samtidig spærres adgangen over broen ved Roskildevej og Cordozavej mellem Åmarken og Tåstrupvej.

Vejdirektoratet lover, at der vil være skiltet omkørsel i området.

Der er tale om asfaltarbejde og den slags arbejde er vejrfølsomt. Det betyder, at det ikke må regne lige op til at slidlaget skal lægge på. Der skal nemlig sprøjtes et bindemiddel på først, og det virker kun, hvis underlaget er tørt.

- Vi forventer, at arbejdet kan gennemføres, selvom der lige nu er lidt fugt både i luften og på vejene. Det må bare ikke regne, inden vi skal i gang klokken 21.00, siger projektleder i Vejdirektoratet, Robin Høje Madsen, til TV 2 Lorry.

Se på billedet over artiklen hvor vejarbejdet påvirker trafikken.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik