Politiet jagter brandstifter: Ved du noget om denne plastikdunk?

Brand i nybyggeri efterforskes som påsat. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at finde brandstifteren.

Foto af grøn, fem-liters plastdunk fundet i området ved brandstedet i Havdrup. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi

Natten til søndag opstod der brand i et boligbyggeri med tre lejligheder, der er under opførelse i Timianhaven i Havdrup.

Der skete stor skade på lejlighederne, og Midt- og Vestsjællands Politi efterforsker branden som værende påsat.

Derfor beder de nu offentligheden om hjælp i efterforskningen.

Politiet efterlyser vidner, der måtte have set mistænkelige personer eller køretøjer i området. Det drejer sig om tidsrummet fra lørdag den 17. marts om aftenen til søndag den 18. marts omkring kl. 02:00. Branden blev anmeldt klokken 01:50.

Der er fundet en grøn fem-liters plastikdunk i området ved brandstedet og spor af brændbare væsker. Det er blandt andet derfor, at politiet mener, at branden er påsat.

Midt- og Vestsjællands Politi har tirsdag offentliggjort et billede af plastikdunken, og de vil gerne høre fra vidner, der måtte have kendskab til den.

Læs også Brandvæsen kører forgæves hver anden gang

Gerningsmand kan være forbrændt

Politiet er interesseret i oplysninger om personer, der skulle have indkøbt en eller flere af disse plastikdunke i byggemarkeder, tankstationer mv. i nærområdet i dagene op til brandens opståen.

Midt- og Vestsjællands politi kan ikke udelukke, at gerningsmanden kan være blevet forbrændt på hænder og/eller krop i forbindelse med ildspåsættelsen, hvorfor de desuden er interesseret i at høre fra vidner, der har kendskab til personer, der eventuelt har pådraget sig sådanne skader for nylig.

Politiet er endvidere interesseret i at høre fra vidner, der i øvrigt kan bidrage med oplysninger til sagen.

Oplysninger i brandsagen gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik