Pas på svinget i Solrød, advarer kommune og lægger betonklodser ud

Et forsøg med store, hvide betonklodser i midterrabatten skal afværge sving og u-vendinger på travl hovedvej.

Datamaterne har dyttet og tjekket op og ned, men hvad der egentlig sker med rabatten på Tåstrupvej, det er der ingen, som der ved.

Og eftersom der er blevet flere og flere på den kommunale bænk, er de nu kommet op med en løsning, før deres hoveder bliver skudt i sænk.

Så inden det hele udvikler sig til en operazione multimillione internazionale e grande scandalo, lyder advarslen nu fra kommunen:

Pas på svinget i Solrød.

På den travle Tåstrupvej, der skærer sig gennem kommunen ved Køge Bugt, har kommunen nemlig oplevet en ærgerlig tendens til, at midterrabatten med grøn beplantning bliver kørt op af biler.

Derfor har Solrød Kommune nu opstillet store, hvide betonklodser i midten af vejen for at sikre, at ingen fristes til at lave sving, u-vendinger, overhalinger eller andre vognbaneoverskridende aktiviteter på vejen.

Betonklodserne skal stå på strækningen de kommende fire uger i en slags forsøg på at finde ud af, om tiltaget afhjælper svingene i Solrød.

- Hvis det viser sig at være løsningen, vil der selvfølgelig blive kigget videre på en permanent og pænere løsning, skriver kommunen i et opslag på Facebook.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Trafik

80_percent

playEnhedslisten: Det haster med en løsning for Østbanen

618113-311

Forsinkelser for S-tog og fjerntog efter uheld ved Valby

Ny Ellebjerg. Olivas Borehoved 06. Foto Metroselskabet

Boremaskiner krydser byen - denne gang over jorden

elbusser københavn frederiksberg

14 buslinjer omlægges til el i 2022 – heriblandt to travle ruter i København

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere