Mand onanerede foran teenagepiger på stranden

To unge kvinder blev forulempet af en blotter på Solrød Strand.

Arkivfoto af en mand med solbriller. Du kan se pigernes signalement af blotteren længere nede i artiklen. Foto: Bardur Eklund Ritzau Scanpix

To unge piger på 18 og 19 år fra henholdsvis Solrød Strand og Frederiksberg var torsdag eftermiddag en tur på Solrød Strand for at nyde det gode sommervejr.

Den gode stemning blev dog ødelagt, da pigerne blev blufærdighedskrænket af en en mandlig blotter.

Manden var indledningsvist kommet gående i strandkanten og var kort efter passage af de unge kvinder gået op i et sivområde, hvor han begyndte at onanere, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i deres døgnrapport.

Læs også Chok på dametoilet: Mandefinger kom til syne i hul i døren

Asiatisk af udseende

Da kvinderne kom hjem fra stranden, fortalte de om hændelsen til den enes pårørende, som så anmeldte sagen til politiet. 

Kvinderne beskriver manden som: Mand, asiatisk af udseende, 30-35 år og170-175 centimeter høj. Han havde spinkelt kropsbygning, brun hudfarve og sort mellemlangt hår. Han var iført en sort Adidas-trøje og mørke shorts.

Episoden fandt ifølge politiet sted mellem klokken 13 og klokken 14.

Lokalpolitiet i Køge hører gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik