Lotto-millionær med store armbevægelser: Nu er der råd til au pair

Nyslået Lotto-millionær fra Solrød er allerede begyndt bruge løs af sine milliongevinst. Drømme er der nok af, lyder det fra manden.

En mand i fyrrerne fra Solrød Kommune kan nu forsøde både sin egen og sin families tilværelse, efter han for et par uger siden den heldige vinder af seks millioner kroner i Lotto.

Den gode nyhed indtraf, da manden en lørdag aften var taget til middag hos sin søster og svoger sammen med sin kæreste, fortæller han til Danske Spil.

Her tjekkede han Lotto-tallene på sin telefon, straks de kom online.

- Jeg har en ret god hukommelse, når det kommer til tal. Så da jeg så vindertallene, fløj jeg op af sofaen og bad min svoger tjekke efter, om det ikke var de samme som på min kupon. Jeg kan love dig for, at der blev stille i rummet. Vi var alle helt paf. Jeg sov ikke meget den nat. Det er jo ens tilværelse, der er ændret med et trylleslag, siger manden til Danske Spil.

quote Der skal bare ikke spares på noget. Vi skal køre i nogle hjernedøde biler og bo på nogle rigtig gode hoteller.

Lotto-millionær fra Solrød

Den nyslåede millionær har da også gjort sig nogle tanker om, hvad pengene skal bruges til. Og han har også allerede taget hul på den store milliongevinst.

- Ved du hvad. Jeg tog ud for at shoppe og købte for 5000 kroner af parfume og deodoranter osv. Sådan noget man aldrig ellers kunne finde på at bruge så mange penge på. Og så elsker jeg at lave mad. Så jeg gik ud i køkkenet og ryddede ud i gamle pander og gryder, som jeg simpelthen har været træt af så længe. Derefter gik jeg ud og købte for 12.000 kroner funklende og matchende køkkenudstyr Det er simpelthen så fedt. Og så har vi spist rigtig mange måltider ude på det sidste, siger han.

Udlandsrejser og au pair

På den længere bane vil manden gerne købe et hus sammen med sin kæreste, som er noget yngre end ham selv. Han har to store børn fra et tidligere forhold.

- Hun vil gerne have et barn, så det slipper jeg nok ikke udenom. Men denne gang er der jo råd til både babyudstyr og au pair, siger han med et stort grin.

Manden drømmer også om en ny bil – eventuelt en Mercedes, som han længe har gået og kigget på samt en køretur på tværs af USA.

- Der skal bare ikke spares på noget. Vi skal køre i nogle hjernedøde biler og bo på nogle rigtig gode hoteller. Det fedeste ville være at tage et helt år ud af kalenderen og bare rejse rundt i verden. Men jeg ved ikke om det er realistisk i forhold til job. Men drømme er der nok af, lyder det. 

Manden har kun fortalt om gevinsten til sine forældre og den helt tætte familie. Hans store børn har ikke fået noget at vide om faderens nye millionærtitel.

- Den store af dem er nok lidt til den forkælede side. Jeg vil ikke have, at de få fornemmelsen af, at fordi deres far har vundet i Lotto, skal de ikke selv yde noget og finde et arbejde osv. Men jeg vil da forkæle dem i det skjulte, så meget, det er muligt, siger han.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

Forbrug

Nemlig.com

Albertslund dropper nemlig.com: "Det ligner wild west-agtige forhold," siger borgmester

im22

playButikker i ekstase: Det vildeste salg i 35 år

Testcenter med elcykler

Danmarks første testcenter for elcykler er åbnet

Espresso House

Kendt kaffekæde får sur smiley og bøde efter ulækre fund

Solrød

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere