Kaotiske parkeringer giver bøderegn over bilister ved populært badested

Den lille parkeringsplads ved det populære badested Karlstrup Kalkgrav har givet politiet travlt med at udstede parkerings-bøder. Lidt for mange holder nemlig ulovligt.

Der falder bøderegn ned over biler parkeret ved Karlstrup Kalkgrav i Solrød i denne tid.

Det populære badested har nemlig kun en lille parkeringsplads, og det får mange til at være lidt for kreative med parkeringen.

Kreative parkeringer er skyld i, at politiet de seneste fem-seks uger har rykket ud syv gange til det populære badested. Det er blevet til mellem 60-70 afgifter.  Foto: Jonatan Brask Onsberg/ TV 2 Lorry

- Jeg var lidt nervøs for, om jeg havde fået en bøde faktisk, fordi jeg har parkeret på et græsareal, hvor jeg ikke kunne se, om det var okay eller ej. Jeg synes jo, der er for lidt parkeringspladser i forhold til, hvor mange der egentlig gerne vil benytte området, siger Jette Wiemann, der er gæst ved Karlstrup Kalkgrav.

Der er så mange biler, at vi faktisk løber tør for girokort undervejs i processen.

 Michael Flemming RasmussenPolitiinspektør, Midt- og Vestsjællands Politi

De sidste fem-seks uger har politiet rykket ud til kalkgraven syv gange alene på grund af parkeringsproblemer, og på den tid er det samlet blevet til mellem 60 og 70 P-afgifter.

- Folk smider deres biler sådan lidt hulter til bulter. Og det ligger os meget på sinde, hvis vi skal frem med redningskøretøjer. Det kan være brandbiler eller ambulancer, og så skal man altså kunne komme frem.

- Det skal man kunne på redningsveje og brandveje, så derfor så tager vi det her ret alvorligt, siger Michael Flemming Rasmussen, der er politiinspektør hos Midt- og Vestsjællands Politi. 

Ondsag var det en lidt speciel situation, betjentene stod i, da de rykkede ud til kalkgraven.

Læs også Nye p-regler skal sætte en stopper for udbredt parkeringssnyd

Politiet løb tør for girokort, fordi der var så mange biler, der skulle have en bøde. Foto: Jonatan Brask Onsberg / TV 2 Lorry

- Der er så mange biler, at vi faktisk løber tør for girokort undervejs i processen og må køre ind og hente nye forsyninger på Køge Politistation, siger Michael Flemming Rasmussen til TV 2 Lorry.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik