DJ's jubler efter tre dage med livemusik for et godt formål: "Det er helt overvældende"

Dennis Skoglund og David Egebjerg har spillet livemusik i 70 timer og indsamlet et beløb, de slet ikke havde regnet med.

David Egebjerg og Dennis Skoglund har samlet penge ind til Knæk Cancer, mens de spillede musik. Foto: Dennis Skoglund

I 70 stive timer har de to DJ’s Dennis Skoglund og David Egebjerg spillet livemusik med hjælp fra 45 andre DJ’s via streamingtjenesten Twitch. Alt sammen for et godt formål nemlig en indsamling til Kræftens Bekæmpelses Knæk Cancer.

Festen startede i Dennis Skoglunds studie i Solrød Strand fredag klokken 16 og sluttede søndag klokken 14. I løbet af de tre dage har de to DJ’s samlet 206.525 kroner ind. Et beløb de slet ikke havde regnet med.

Læs også DJ's spiller 70 timer for et godt formål

- Det er helt overvældende, fortæller Dennis Skoglund.

Da TV 2 Lorry snakkede med de to DJ's i fredags, var målet at samle 100.000 kroner ind, og det, syntes Dennis Skoglund, endda var højt sat.

- Det er fuldstændig sindssygt. Lørdag morgen klokken otte ramte vi de 100.000, kroner, siger han.

Da den milepæl blev nået, lå Dennis Skoglund og sov. Han blev derfor vækket af de andre, som bad ham komme ind i studiet hurtigst muligt.

- Jeg troede, der var sket noget med udstyret, men da jeg kom ind i studiet, stod alle og klappede. Her gik det op for mig, hvad der var sket.

Læs også DJ-indsamling har været en stor succes

Udstyr brød sammen

Det har ikke været uden udfordringer, at det store beløb er nået. Fredag aften brød noget af det udstyr, de forskellige DJ’s spiller musikken fra, sammen.

- Lyden begyndte at skratte, og det lød ikke godt. Men efter 25 minutter fik vi det fikset, fortæller Dennis Skoglund, der går under kunstnernavnet ”DJ Skoge”.

Han har tidligere lavet en ligende indsamling, hvor han via sit radiostreamingprogram "DJ Skoge og Bassministeriet" samlede over 200.000 kroner ind på lidt over en måned til et julemærkehjem i Roskilde.

Meget lidt søvn

Gennem 70 timer med basarm og dancemusik har Dennis Skoglund og David Egebjerg fået 845 donationer fra folk, der har lyttet og set med, hvor det største engangsbeløb har lydt på 10.000 kroner.

Derudover har de to DJ’s også fået doneret forskellige gaver, som de har kunnet udlodde til deres lyttere.

Læs også 1,5 millioner: Nicolais indsamling i protest mod Paludan når vildt beløb

- En pilot har donoret en flyvetur. En anden lytter har doneret en kummefryser. Vig Festival har givet to billetter. Vi elsker 90’erne har givet billetter. Der har generelt været stor opbakning, lyder det fra en træt Dennis Skoglund.

Det er nemlig ikke meget søvn, han har fået siden i fredags. Der har ifølge Dennis Skoglund været meget at se til i løbet af de tre dage.

- Jeg har i gennemsnit sovet tre timer ad gangen, siger han.

Dennis Skoglund er glad det store beløb, de har nået, men glæder sig også over projektet er slut, for nu skal han i seng.

00:45

Foto: Local Eyes

Luk video

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik