Serie
Søndagsmagasinet

Kamp til stregen

Den professionelle bokser Sarah Mahfoud har igen og igen bevist, at hun besidder viljen og evnen til at nå sine mål Lige om ringhjørnet venter den næste store kamp; VM i boksning i Las Vegas. Men noget kan knuse VM-drømmene, før hun overhovedet er kommet afsted; nemlig corona. Søndagsmagasinet har fulgt den 31-årige bokser, der trods den usynlige modstander kæmper for at nå sit mål.
29/10/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk