Serie
Søndagsmagasinet

Instrumenternes dronning

Et almindeligt kirkeorgel indeholder typisk op til 2000 piber - fra de mindste på nogle få centimeter til de største, som er flere meget høje. Det er intonatør Ole Høyers opgave at sikre, at hver eneste af piberne i et nyt orgel lyder perfekt. Han er ansat hos Frobenius i Birkerød, et af landets eneste orgelbyggerier. Søndagsmagasinet har besøgt virksomheden for at få et indblik i den fascinerende byggeproces, som ofte varer flere år.
6/12/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Historier er der mange af, men det er ganske enkelt ikke ofte nok, at vi kan nå forbi hele vores sendeområde i løbet af den daglige nyhedsdækning.
Søndagsmagasinet giver plads til både nyheder og længere historier, hvor der er tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi besskriver hvad der optager folk i lokalområdet og hvad der skaber debat.
Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til redaktionen:   Sondagsmagasinet@tv2lorry.dk