Serie
Søndagsmagasinet

Instrumenternes dronning

Et almindeligt kirkeorgel indeholder typisk op til 2000 piber - fra de mindste på nogle få centimeter til de største, som er flere meget høje. Det er intonatør Ole Høyers opgave at sikre, at hver eneste af piberne i et nyt orgel lyder perfekt. Han er ansat hos Frobenius i Birkerød, et af landets eneste orgelbyggerier. Søndagsmagasinet har besøgt virksomheden for at få et indblik i den fascinerende byggeproces, som ofte varer flere år.
6/12/2020

Søndagsmagasinet er nære historier, lokale virksomhedsportrætter, underholdende reportager fra det lokale foreningsliv, egnshistorier og meget mere.
Der er plads til både nyheder og længere historier og tid til at gå mere i dybden med fortællingerne. Vi beskriver det der optager folk i lokalområdet og det der skaber debat. Holder du til i vores sendeområde omkring byer som eksempelvis Helsinge, Hundested, Frederikssund, Jægerpris, Lejre eller Borup, og har kendskab til en historie, som du synes skal fortælles i Søndagsmagasinet, så send en mail til: sondagsmagasinet@tv2lorry.dk