Drama i Farum: Skyderi ved boligkvarter

Mandag aften blev der affyret skud i området ved Frederiksborgvej i Farum. Nordsjællands Politi ved endnu ikke, om nogen personer er ramt af skud.

Nordsjællands Politi har afspærret Frederiksborgvej i Farum - tilsyneladende fordi der er affyret skud i området.

- Vi fik anmeldelsen klokken 19.13, men vi ved stadigvæk ikke så meget, siger vagtchef hos Nordsjællands Politi, Finn Andersen, til TV 2 Lorry.

- Vi ved, at højst sandsynligte blevet affyret et skud ved Birkhøjterrasserne i Farum. Og når jeg siger højst sandsynligt, er det fordi, vi mangler en endelig bekræftelse på det.

Du kan se flere billeder fra LocalEyes ved at klikke her.

Politiet er i øjeblikket ved at danne sig et overblik over, hvad der er sket. Det gør de blandt andet ved at tale med de anmeldere, der har ringet om skyderiet.

Ekstra Bladet skriver, at skuddet blev affyret mod en bil, men det kan Finn Andersen ikke bekræfte.

- Jeg kan ikke bekræfte, at det er mod en bil. Vi har forlydender om, at flere biler kørte i forskellige retninger efter det formodede skud. Mere ved vi faktisk ikke i øjeblikket, siger vagtchefen.

Nordsjællands Politi er i øjeblikket i fuld gang med efterforskningen på stedet og fortæller, at man blandt andet har hundepatruljer i området omkring Frederiksborgvej.

- Vi har en anmeldelse på, at der lyder et brag. Der forsvandt en seks syv biler efterfølgende, og angiveligt blev der affyret en pistol. Men manden, der har affyret den, er også væk. Så det er det, vi bokser med lige nu.

- Så hvis nogen har set eller hørt noget, så er Nordsjællands Politi meget interesseret i at høre fra dem, siger Finn Andersen til TV 2 Lorry.

Du kan ringe til politiet angående sagen på 114.

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi demo

playPolitiet massivt til stedet efter uro i København - en anholdt for stenkast

20210429-201324-7-1920x1440we

Politiet efterlyser tabt medicin - kan være dødeligt ved indtagelse

Knivstik Roskilde

Mænd på knallert stikker offer med kniv i Roskilde

politi 112 politibil

21-årig varetægtsfængslet for vanvidskørsel - væltede bil efter påkørsel

Furesø

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere