Øjenvidne i Kastrup: Det var uhyggeligt

Der var tale om en voldsom konfrontation, inden politiet fik anholdt den mistænkte efter Christiania-skyderierne

Beboerne i Vinkelhusene i Kastrup er meget lidt begejstrede for den voldsomme oplevelse, de var vidner her til morgen og reagerer med angst.

-Jeg kan ikke være her alene ligenu, siger en af dem til TV 2 Lorry.

Politiet beskriver en yngre mands tilstand som kritisk, efter at han i morges blev anholdt på en adresse i Vinkelhusene i Kastrup. Manden er mistænkt for at være den, der stod bag et voldsomt skyderi på Christiania sent i aftes, hvor to betjente og en udenlandsk statsborger blev ramt af skud.

Sagen førte til en intensiv politijagt og pludselig rykkede man ind i Vinkelhusene i Kastrup, som er et etagebyggeri. Vores reporter på stedet har talt med en nabo, Kirsten Bjødstrup, som fortæller:

-Jeg sidder og drikker kaffe med mit barnebarn, men så hører jeg tre skud og en kvinde der skriger. Jeg går ud og så ser jeg en mand sammen med politiet. Der er blevet skudt og der er en masse blod rundt om. Det er uhyggeligt. Det er kommet alt for tæt på. Jeg har kun boet her i halvandet år, og jeg ryster og har det ikke godt nu. Jeg skal ud sammen med min dater, for jeg kan ikke være her alene ligenu.

 

 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

politi 112 politibil

Knivoverfald i Nordvest: Politiet efterlyser tre mænd

Genrebillede

Gymnasie ramt af kæmpetyveri: 120 designerstole forsvandt over weekenden

politi 112 politibil

57-årig mand savnes – nu beder politiet om hjælp

s-tog

Kvinde frifindes for vold - sprøjtede vand på ansatte i DSB

Tårnby

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere