Fristaden til debat: Hvad gør I nu, Christiania?

Efter gårsdagens skudepisode på Christiania står fristaden ladt tilbage i et røgslør af cannabis og en lugt af krudslam. TV 2 Lorry spørger i debatprogram: Christiania - Hva' nu?

Politiets tilstedeværelse på Christiania er massiv efter skudepisoden den 31/08 2016, hvor to betjente og en civil blev såret. Foto: Jens Astrup / Scanpix

Ved en rutinemæssig opgave i fristaden Christiania onsdag aften blev Københavns Politis Task Force Pusherstreet mødt med skud fra en person, som længe havde været i politiets søgelys.

Her affyrede en 25-årig mand flere skud mod to betjente og en civilperson, som alle blev ramt. Den ene af betjent, som blev ramt i hovedet, er fortsat i kritisk tilstand.

På TV 2 Lorry spørger vi nu: Hvad nu, Christiania?, når vi i aften klokken 19.55 debaterer fristadens problemer.

I debatten deltager både christianitter, naboer og politikere, som blandt andet skal debattere, hvordan Christiania får bugt med kriminaliteten, der lige nu præger fristaden.

Nogle mener, at en legalisering af cannabis er den eneste vej frem, mens andre mener, at christianitterne skal tage sig sammen og smide de kriminelle hashhandlere på porten.

Aftenens begivenheder var en skelsættende begivenhed for christianitterne, der i aften holder stormøde om sagen.

Debatten 'Christiania - Hva' nu?' starter i TV 2 Lorrys nyhedsudsendelse klokken 19.30 og fortsætter fra klokken 19.55 til 20.30 på TV 2 Lorrys egen kanal Lorry+.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik