Klovne forbereder stort event i København

Københavns politi holder øje med - men vil ikke gribe ind over for planlagt klovnejagt i København. Facebook-gruppe opfordrer til at undgå hård vold.

Facebook-gruppens præsentationsbillede af arrangementet

Bølgen af klovne, der skræmmer sagesløse danskere kan muligvis nå nye højder i København den 31. oktober. Her planlægger en Facebook-gruppe en klovnejagt, hvor der udloves præmier til folk, der tør fange et stort antal uhyggelige klovne, som bliver sluppet løs i gadebilledet i Indre By.

-Vi er opmærksomme på arrangementet og følger det. Men vi har ikke tænkt os at gribe ind. Det er trods alt ikke ulovligt at klæde sig ud som klovn. Men vi vil selvfølge opfordre til, at man tænker sig om - ikke skræmmer folk og ikke mednbringer genstande, der kan virke truende, lyder det i dag fra Københavns Politi.,

Facebook-gruppen Fang Klovnen oplyser,  at der bliver sluppet flere end 50 klovne løs i de københavske gader d. 31 oktober.  Klovnene bliver udstyret med et nummer, og hvis man fanger en af dem, får man udleveret nummeret. Arrangørerne står så på Rådhuspladsen og her kan man aflevere nummeret - og måske få en præmie. Gruppen nævner beløb på 3.000, 2.000 og 1.000 kroner til de hold, der fanger flest klovne.

Læs også Politi slår klovnealarm - fænomen går amok

-I er meget velkommen til at tage på jagt med nogle modige kammerater d-er er ude på at få et adrenalinkick, skriver gruppen på sin Facebook-side og så tilføjer de (med store bogstaver):

VI SER HELST INTET HÅRD VOLD! - SÅ INGEN VÅBEN ELLER ANDRE SKARPE GENSTANDE!
men vid på forhånd at klovnene ikke er særlige bange for at skræmme jer!

Facebook-gruppem Klovne i Danmark har svaret på skriftlige spørgsmål fra Lorry, og da vi spurgte til det med "helst intet hård vold" - fik vi følgende besked:

-Men her KAN det ske med fysisk kontakt som at tage fat når man giver chok, holde kort i en eller skubbe eller hvad de nu finder på, men alle der møder op får regler der skal overholdes, ellers smides de væk.

 

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv dagligt opdateret

Læs vores privatlivspolitik