Serie Skønhedslaboratoriet

10:48

Dette afsnit

Skønhedslaboratoriet - Få styr på stress (10:21)

13/05/2018

Stress kan være svært at håndtere, specielt når den ikke forsvinder igen. Hør bl.a. om farlig stress og om gavnlig stress i denne udgave af Skønhedslaboratoriet.

Hvad er stress, hvorfor bliver vi ramt af det og hvordan kan vi slippe af med det. Vært Cecilia Demant fortæller om akut stress vs. kronisk stress, og hvordan du bedst håndterer din stress. Skønhedslaboratoriet er produceret af Videnskab.dk og støttet af Nordea-fonden. Se flere afsnit af Skønhedslaboratoriet på programmets YouTube-kanal.

Skønhedslaboratoriet - Viden gør dig skønnere. Cecilia Demant er vært i Skønhedslaboratoriet, hvor du får svar på, hvilke skønheds- og sundhedstips, der gør dig sundere og skønnere. Og hvilke der ikke har den store virkning eller faktisk risikerer at gøre ting værre.

 

De sociale medier vrimler med selvbestaltede eksperter med hjemmebryggede teorier inden for sundhed, motion og skønhed. I Skønhedslaboratoriet tester Cecilia Demant teorierne og leverer fakta - bakket op af videnskaben og de bedste eksperter indenfor området.

 

Skønhedslaboratoriet er produceret af Videnskab.dk og støttet af Nordea-fonden.

Afsnit

Alle serier A-Å