Serie Skønhedslaboratoriet

03:45

Dette afsnit

Skønhedslaboratoriet - D-vitaminer (27)

De fleste af os har efterhånden fanget, at det er en god idé at beskytte sig mod solens stråler ved at bruge solcreme. Men solstrålerne er faktisk også gode at blive ramt af, fordi de er med til at få kroppen til at danne D-vitamin. Betyder det så, at vi med solcremen kommer til at blokere for dannelsen af D-vitamin? Det bliver du klogere på i dette afsnit af Skønhedslaboratoriet.

Skønhedslaboratoriet er produceret af Videnskab.dk og støttet af Nordea-fonden. Se flere afsnit af Skønhedslaboratoriet på programmets YouTube-kanal.

14/10/2019

Skønhedslaboratoriet - Viden gør dig skønnere. Cecilia Demant er vært i Skønhedslaboratoriet, hvor du får svar på, hvilke skønheds- og sundhedstips, der gør dig sundere og skønnere. Og hvilke der ikke har den store virkning eller faktisk risikerer at gøre ting værre.

 

De sociale medier vrimler med selvbestaltede eksperter med hjemmebryggede teorier inden for sundhed, motion og skønhed. I Skønhedslaboratoriet tester Cecilia Demant teorierne og leverer fakta - bakket op af videnskaben og de bedste eksperter indenfor området.

 

Skønhedslaboratoriet er produceret af Videnskab.dk og støttet af Nordea-fonden.

Afsnit

Alle serier A-Å