Mordforsøg mod 21-årig: To anholdt og flugtbil udbrændt

Malmø plages af skyderier og bandeuroligheder.

Fredag aften var der igen en skudepisode i Malmø, som gennem en længere periode har været plaget af opgør mellem hårdkogte kriminelle grupperinger. 

En 21-årig mand, der var passager i en bil, blev skudt fredag ved 18-tiden. Nu er to 20-årige mænd anholdt i sagen. Det skriver Sydsvenskan.

Omkring klokken 23.40 fredag fik brandvæsenet en alarm om et brændende køretøj. Det svenske politi mener, at det er den, som gerningsmændene brugte til at komme væk fra gerningsstedet med. Den udbrændte bil blev fundet på Barlastgatan i Limhamn.

Politiet mener, at der var to mænd i bilen, da gerningmændene skød mod passagersædet i bilen fra en kiosk. Efterfølgende fortsatte bilen omkring 50 meter ned ad gaden og kørte herefter galt. 

- Vores opfattelse er, at man har skudt ind i bilen, mens den kørte. Herefter kørte chaufføren direkte ind i en pæl og herefter forsvandt han fra stedet. Det er passageren, der er blevet skudt, siger politikommisær Patrik Nyqvist til Sydsvenskan. 

Skyderiet betegnes af politiet som mordforsøg. Den 21-årige der blev ramt af skud er uden for livsfare.

Det er langt fra første gang, at der bliver affyret skud i området. 

Den 19. marts 2017 skrev nyhedsbureauet TT, at fem personer er blevet dræbt af skud i Malmø siden nytår. Dertil skal lægges snart et hav af mordforsøg og skudepisoder. 

Mest læst i dag

Se flere

Mest læst i dag

Se flere

112

Men in black demo

Mor til to tiltalt for at opfordre til hærværk fra talerstol

Mand fundet livsløs i Roskilde Havn

Livløs mand reddet op af havn

Masseslagsmål

Fem personer anholdt efter masseslagsmål med knivstikkeri

kokain.jpg

Kæmpe kokainfælde i Hedehusene - firma vidste ingenting

Skåne

Forsiden lige nu

Se flere

På forsiden nu

Se flere