Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - Sebastian (2:2)

Sebastian er tilbage som Annemette Voss’ medvært, og i dag fortæller han om sin store kærlighed til H. C. Andersen, der nu kulminerer med, at han modtager H. C. Andersen Prisen i starten af april. Mød også Thomas Sørensen, der har skrevet 700 jobansøgninger, men har svært ved at få et job på grund af, at han stammer kraftigt. Og så skal vi møde en ægte bilsamler med 100+ klassiske biler i garagen.
21/3/2018