Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medværter Vibeke Nipper og Anders Toft Bro (1:2)

Hvordan laver man et helt tv-program i en lille flække uden en eneste aftale på forhånd? Det ved dagens medværter, Vibeke Nipper og Anders Toft Bro alt om. De er værter på TV MIDTVESTs populære serie Fotovognen, som kører igen til september. I dag agerer de medværter for Annemmete Voss Fridthjof, og programmet byder bl.a. på en tur til Assens, hvor flygtningen Hector har opfyldt sin drøm om at eje sin egen bilvask. Og så skal vi møde en presset nordjyde, hvis selvbinder ikke vil, som han vil.
29/8/2018