Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medværter Søren Sko og Palle Torp (1:2)

For 30 år siden mødtes Søren Sko og Palle Torp for allerførste gang, så det er faktisk et jubilæum, de fejrer med deres nyeste album, som udkom i efteråret. I dag er de Annemette Voss Fridthjofs medværter og klar til at se historier om et nyt talentakademi for helt unge i Ringsted, og så skal vi møde Jessica, som har fået et fritidsjob på et plejehjem, efter hun slog næsten 200 andre ansøgere.
7/12/2018