Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medværter Peter Kibsgaard og Bobo Moreno (1:2)

De har netop turneret rundt til 12 danske asylcentre med deres band, Nødhjælpsorkestret, og i dag er Bobo Moreno og Peter Kibsgaard i Sådanmark som Henriette Honorés medværter. Få også historien om hvorfor vi er begyndt at synge salmerne i kirken meget hurtigere, og kom med til Neksø, hvor glaskunstnere fik mulighed for at komme til masterclass med en af de helt store mestre.
24/9/2018