Serie
Sådanmark

Sådanmark - medværter Jeannet Øbro og Ole Tornbjerg (1:2)

Kom med indenfor i dagens udgave af Sådanmark, hvor Henriette Honoré har selskab af forfatterparret Jeannet Øbro og Ole Tornbjerg. Mød Martin, der tog på Julemærkehjem for at tabe sig og få nye venner, og som har opnået begge dele. Og kom med i Odense Zoo, hvor man nu kan købe sig adgang til at fodre lemurerne.
13/8/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.