Serie
Sådanmark

Sådanmark - medværter Jeanette Øbro og Ole Tornbjerg (1:2)

Kodeordene til denne udgave af Sådanmark er inspiration og fællesskab. Selv dagens medværter repræsenterer det, da de både er ægtepar og forfatterpar. Ole Tornbjerg og Jeanette Øbro fortæller om, hvordan de formår begge dele og ser sammen med Henriette Honoré historier om et andet stærkt ægtepar, som driver en campingplads sammen, om unge, der bruger sommerferien på at lære datalogi og om en kvinde, der har sagt ja til at smide én ting ud om dagen i en måned.
14/8/2018

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.