Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medværter Jacob Wilson og Heino Hansen (1:2)

Podcast er det nye yndlingsmedie for danske komikere, og i dag fortæller to af dem hvorfor. Mød Heino Hansen og Jacob Wilson, når de er Annemmet Fridthjofs medværter. Kom også med til Varde Kaserne, hvor Prins Joachim inspicerede sin uniformerede søn og mød Julie, som var 16 år, før det blev opdaget, at hun er ordblind.
27/8/2018