Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Sådanmark - medværter Ghita Nørby og Michala Petri (1:2)

Det er to af Danmarks allerdygtigste indenfor hver deres felt, som i dag er Annemette Voss Fridhtjofs medværter. Mød blokfløjtenist Michala Petri og skeuspiller Ghita Nørby i dagens program. De er næste uge aktuelle med eventyrkoncerten Nattergalen, som de opfører i DRs Koncertsal og i Odense som en del af H. C. Andersen Festivals. I dagens tager vi til fodboldskole for piger af anden etnisk herkomst og vi skal til Skælskør, hvor byens indbyggere bragte Korsbæk til live i deres egen bys gader.
17/8/2018