Sådanmark

Det fællesregionale nyhedsmagasin Sådanmark tager dig med rundt i alle egne af Danmark og giver dig de seneste regionale historier, præsenteret fra studiet på TV 2 Fyn.

Henriette Honoré og Annemette Voss Fridthjofer på skift vært i programmet, og hver dag vil de have en aktuel medvært i studiet til en samtale og debat om de mange begivenheder, som finder sted i alle dele af landet.

Sådanmark, der produceres af TV 2 Fyn i samarbejde med produktionsselskabet STV, er fyldt med sjove og tankevækkende historier og sætter fokus på alle de spændende mennesker, der har en interessant historie at fortælle.

Vi sender Sådanmark på vores kanal Lorry+ første gang dagligt kl. 18:35 med flere genudsendelser døgnet igennem. Du kan også finde programmerne her på tv2lorry.dk i serien Sådanmark.

Det fællesregionale magasin med historier fra hele landet.

Sådanmark - medværter Annette Heick og Mikkel Schrøder (1:2)

Mød en 25-årig mand, som har brugt omkring 120.000 kroner på julelys til sine forældres hus og have. Historien om ham og mange andre ser Annemette Voss Fridthjof i dag sammen med sine to medværter, Mikkel Schrøder og Annette Heick. De to er lige nu aktuelle med deres utraditionelle juleshow, The Sound Of Christmas.
23/11/2018